Welkom op de vacaturebank van de familievereniging “Van der Neuten”

Er zijn nog steeds vakatures. Hoe is dat toch mogelijk. Want het werk is erg leuk en interessant.

Daarom is de penningmeester al 13 jaar penningmeester en is de secretaris al bezig aan zijn 4e jaar. Komt ook telkens met nieuwe ideeën. En dan niet te vergeten onze ledensecretaris. Hij spaart kosten noch moeite om de boekjes in uw brievenbus te laten bezorgen.

Als voorzitter doe ik mij best u zich thuis te laten voelen. Desgewenst kom ik naar u toe om u de helpende hand toe te steken. U behoeft niet bang te zijn voor foutjes. Foutjes horen er nu eenmaal bij.

 

Kortom, wij zoeken positieve ingestelde krachten, die blijk geven van een constructieve en transparante werkwijze.

Voldoet u niet daaraan en wilt u toch graag meedenken of een bijdrage leveren, dan is dat geen probleem. Ook dat ervaar ik ook als een positieve reactie en maak ik graag een afspraak om e.e.a. eens met u door te nemen.

 

Eigenlijk zijn het maar kleine taken. Het hangt gewoon af van het aantal medewerkers. U kunt zich voor een deeltaak opgeven. Bijvoorbeeld de zorg voor de pagina familieberichten. En bent u inmiddels geïnteresseerd in de database, dan is ook dat een deeltaak.

 

Het moge duidelijk zijn. Voor het werk moet u wel passie hebben. En dat heeft u natuurlijk. Want daarom bent u lid van onze vereniging.

Hoe het ook zij. Werken aan de “vereniging” is dankbaar werk.

Niets moet, veel mag. U ontmoet slechts vriendelijkheid. Bent u dat niet! Ja, dan hebben wij een probleem.

 

En om nog even terug te komen op het onderhouden van de website, u bent van harte welkom de voorzitter daarin te steunen. 

Laten wij met zijn allen het werk doen STEL U BESCHIKBAAR.